VMBO-T exameninfo

Uiteraard hopen we samen met u dat uw kind slaagt voor zijn/haar examen vmbo-t. Waarschijnlijk wilt u graag af en toe een vinger aan de pols houden.

Tijdens het schooljaar zijn alle behaalde resultaten van uw zoon/dochter in te zien via de menu-items “Cijfers” en/of “Examendossier”. Omdat u zo altijd op de hoogte bent van de cijfers, worden er geen rapporten meer met de leerlingen meegegeven. Eind april/begin mei wordt het overzicht schoolexamencijfers aan alle t4-leerlingen uitgereikt.

Belangrijke data:
Er zijn speciale Schoolexamenperiodes (SE-weken) waarin mondelinge tentamens, praktische opdrachten en theorietoetsen van grotere omvang dan gemiddeld, plaatsvinden. De data van deze weken voor het schooljaar 2021-2022 zijn:

SE-1    van woensdag 2 t/m dinsdag 8 november 2022 (vmbo t4)
SE-2    van donderdag 12 januari t/m woensdag 18 januari 2023 (vmbo t4)
SE-3    van donderdag 23 maart t/m woensdag 29 maart 2023 (vmbo t4)
SE-4    van maandag 19 juni t/m maandag 26 juni 2023 (vmbo t3)

Algemene informatie vindt u op www.examenblad.nl.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.