Revius Wijk

Revius Wijk is de leukste middelbare school van Wijk bij Duurstede en wijde omtrek!

Als je kiest voor Revius Wijk, kom je terecht op een kleinschalige en veilige school waar iedereen jou ziet en kent!

We vinden het belangrijk dat elke leerling met plezier naar de les gaat. Om ervoor te zorgen dat leren leuk is, werken we vaak met onderwerpen die jullie interessant vinden. Door na te denken over vragen die je in de echte wereld tegen kan komen, krijgt leerstof meer betekenis, ook voor je toekomst.

Schooltjes in de school

Je hebt al gemerkt dat onze school er bijzonder uitziet. En je hebt vast wel gehoord dat we op onze school werken in leerhuizen. Wat is nu precies een leerhuis?

Hoe werkt de brugklas

In het filmpje hiernaast vertellen we je alles over hoe het gaat in de brugklas, bijvoorbeeld hoe de start van het schooljaar eruit ziet, er wordt iets verteld over het rooster en wat kun je verwachten van je tutor.

Rondleiding begane grond en praktijklokalen

Natuurlijk hebben we naast de leerhuizen ook nog praktijklokalen, zoals die voor techniek, biologie of gym. In het filmpje hiernaast nemen we je mee vanaf de fietsenstalling langs alle praktijklokalen op de begane grond.

Woon je buiten Wijk bij Duurstede en kom je op de fiets naar Revius Wijk?

Daar houden we natuurlijk rekening mee. Klik op de afbeelding hiernaast om te zien wat we aan het begin van het schooljaar doen.