Nieuwe directeur gestart op Revius Wijk

02-10-2023
Vandaag, 2 oktober, start onze nieuwe directeur, Carry van Tetering. Zij zal alle klassen bezoeken voor een korte kennismaking en er is in de kleine pauze voor alle leerlingen een traktatie. Op dinsdag zal zij het docententeam toespreken en sluiten medewerkers af met een gezamenlijke informele bijeenkomst.

De afgelopen weken heeft Carry al rond kunnen kijken en verschillende gesprekken kunnen voeren. Zij heeft een beeld gekregen van het zeer betrokken team dat mooi en goed onderwijs voor de leerlingen verzorgt.

Carry heeft de eerste 30 jaar van haar werkzame leven op een school voor voortgezet onderwijs in Geldermalsen doorgebracht. Daar is zij begonnen als wiskunde docent en geëindigd als teamleider. Carry woont in Wijk bij Duurstede.

Revius Wijk ziet zij als de plek waar leerlingen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en kunnen ontdekken wie zij zijn en wat zij kunnen gaan betekenen voor anderen, zij zegt:

De tijd op het voortgezet onderwijs is voor leerlingen een periode op weg naar volwassenheid. Het is dan ook een voorrecht leiding te mogen geven aan een team dat deze leerlingen kennis en vaardigheden mag meegeven in deze belangrijke periode.”