100 jaar bij de les

16-11-2022
Van Antonius tot Revius

Honderd jaar school, honderd jaar bij de les.

Op 1 oktober 2022 vierden we feest, een maand eerder bestond het voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede 100 jaar. We openden de school voor iedereen die een kijkje wilde nemen, honderden mensen zagen die dag de expositie die de hele geschiedenis van het voortgezet onderwijs in Wijk weergaf. We sloten de dag af met een druk bezochte en gezellige reünie. Veel mensen kochten die dag het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte jubileumboek: 100 jaar bij les; een schat aan verhalen, herinneringen, feiten en anekdotes. Grappige, mooie, verdrietige en ontroerende verhalen. Verhalen om te lezen. Verhalen om te bewaren.

De Wijkse boekwinkels verkopen dit boek voor slechts 20 euro. Een uniek Sinterklaas of kerstcadeau voor iedereen die ooit in Wijk naar het voortgezet onderwijs ging!

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.