Ouder-kind rondleiding

Voor sommige leerlingen is het heel moeilijk om tijdens al die activiteiten goed te voelen of een school bij je past. Geldt dit voor jou?

Dan is het misschien een fijn idee om samen met jouw ouders een rondleiding door de school te krijgen. In alle rust word je dan rondgeleid door een van onze afdelingsleiders. Zij kunnen je alles vertellen over de school en jij kan ook al je vragen stellen. En natuurlijk mogen je ouders ook alles vragen 😉.

De individuele ouder-kind rondleidingen starten na de kerstvakantie.

Om een afspraak te maken, kan een van je ouders een mailtje sturen naar reviuswijk@reviuswijk.nl. We nemen dan contact op om een afspraak te maken.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.