Open avond

Op 25 januari jl. hebben wij onze online open avond gehouden. De livestream van die avond kun je hieronder nogmaals bekijken (de chatfunctie is niet meer beschikbaar).

Livestream deel 1

Op de video hiernaast zie je het eerste gedeelte van de livestream.

Livestream deel 2

In het tweede gedeelte van de livestream op de open avond werden vragen gesteld aan een aantal brugklasleerlingen van onze school.

Hoe werkt de brugklas?

In het filmpje hiernaast vertellen we je alles over hoe het gaat in de brugklas, bijvoorbeeld hoe de start van het schooljaar eruit ziet, er wordt iets verteld over het rooster en wat je kunt verwachten van je tutor.

Rondleiding leerhuis A

Ga je volgend jaar naar het vmbo (basis/kader/tl)? In het filmpje hiernaast laten we je zien hoe het eruit ziet in dit leerhuis, wordt je iets verteld over de mensen die hier werken en op welke manier we je kunnen ondersteunen.

Rondleiding leerhuis C

Leerlingen die naar de havo gaan komen in leerhuis C. Benieuwd naar hoe het er in dit leerhuis aan toe gaat? Bekijk dan bijgaand filmpje.

Rondleiding leerhuis E

Onze vwo-leerlingen (Nederlandstalig én Engelstalig) hebben als basis leerhuis E, een leerhuis op de 2e verdieping. Ook over het reilen en zeilen in dit leerhuis hebben we een film gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de film hiernaast, veel plezier.

Rondleiding begane grond en praktijklokalen

Natuurlijk hebben we naast de leerhuizen ook nog praktijklokalen, zoals die voor techniek, biologie of gym. In het filmpje hiernaast nemen we je mee vanaf de fietsenstalling langs alle praktijklokalen op de begane grond.

Tweetalig onderwijs

Ben jij geïnteresseerd in tweetalig onderwijs? Vraag je je af of je alle vakken in het Engels gaat volgen? Bekijk dan het filmpje hiernaast.

Buitenschoolse activiteiten

Natuurlijk hebben we ook nog activiteiten naast de gewone lessen. Benieuwd wat we bieden? Bekijk dan het filmpje hiernaast.

Team Begeleiding & Ondersteuning

Het team Begeleiding & Ondersteuning zorgt voor alle leerlingen die wat extra steun en begeleiding kunnen gebruiken. In het filmpje hiernaast vertellen we je wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelding & Plaatsing

We hopen dat je enthousiast wordt van wat je vanavond hebt gezien en hopen dat je bij ons op school komt. In het filmpje hiernaast vertellen we jou en je ouders hoe je je kunt aanmelden en hoe de plaatsingsprocedure gaat.

Tutoraat

In het filmpje hiernaast vertellen we je wat je moet weten over het tutoraat. Wat kan je tutor voor jou betekenen?

Loopbaanbegeleiding & Oriëntatie (LOB)

In dit filmpje vertelt één van de decanen ook iets over loopbaanoriëntering & begeleiding (LOB). Hoe ontdek je nu je talenten, je passie en je interesses? Op Revius Wijk gaan we daar actief mee aan de slag.

Een kijkje op Revius Wijk

Ons al eerder gemaakt filmpje met Bruno Prent en de vraag van Jenna zie je hiernaast. Jenna heeft hierin een vraag hoe een dag op Revius Wijk er uit ziet.