Actie serious request

23-12-2018
Met een kerstviering in de aula hebben leerlingen en medewerkers van Revius Wijk op vrijdag 21 december de kerstvakantie ingeluid.

De ochtend voor de kerstvakantie staat traditiegetrouw in het teken van de kerstviering. Een bijeenkomst in de aula met een moderne versie van het kerstverhaal, filmpjes, muziek en zang. Ook ontbijten de leerlingen samen en vervolgens hebben zij mogen genieten van twee weken vakantie!

De dag voorafgaand aan deze kerstviering staat al een aantal jaar in het teken van het leveren van een bijdrage aan een goed doel. Ook dit jaar werd gekozen aansluiting te zoeken bij Serious Request en de drie goede doelen die zij dit jaar steunen. Leerlingen en medewerkers organiseerden een druk bezochte kerstmarkt en haalden daarmee 2.600,00 euro op voor het goede doel.

Daarnaast werden ook allerlei producten ingezameld voor de Voedselbank, twee enorme karren met goed gevulde kratten met m.n. levensmiddelen verlieten de school richting Voedselbank.

 

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.