Schooltjes in de school

Wat is nu precies een leerhuis? Het is een schooltje in de school met tussen de 50 en 150 leerlingen. Dit vormt een kleinschalige, veilige omgeving.

We hebben vijf leerhuizen, ieder niveau heeft zijn eigen leerhuis. Je volgt 70% van al je lessen in je eigen leerhuis. Net als op andere scholen krijg je les in allerlei vakken. Voor de praktijkvakken (zoals lichamelijke opvoeding, muziek, techniek en beeldende vorming) ga je naar de begane grond, waar de praktijklokalen zijn. Doordat een vaste groep docenten in ieder leerhuis werkt, leren zij jou heel goed kennen en jij hen! Nieuwsgierig geworden hoe het er nu precies uit ziet in een leerhuis? Klik op de knop hieronder, klik vervolgens op de opleiding waarvan je het leerhuis wilt zien.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.