Rotary Beroepen Markt

11-11-2019
Bezoek de Rotary Beroepen Markt op dinsdag 19 november a.s. vanaf 18.30 uur (-20.30 uur) bij Revius Doorn

Revius Doorn en Revius Wijk organiseren in samenwerking met de Rotary Clubs Doorn, Heuvelrug, Driebergen en Wijk bij Duurstede de beroepenoriëntatiemarkt. Vertegenwoordigers van ruim 60 verschillende beroepen, zullen deze avond aanwezig zijn. Zij kunnen vol enthousiasme vertellen over hun beroep en vragen beantwoorden. Tijdens deze avond zijn ook Young Professionals, die veelal oud-Reviaan zijn, aanwezig.

Naast individueel contact is er de mogelijkheid tot deelname aan groepsvoorlichtingen die meerdere keren worden gegeven.

Deze avond is bedoeld voor leerlingen (en ouders/verzorgers) van klas 3 en hoger van vmbo, havo en vwo. Een leuke en inspirerende manier ter oriëntatie op de wereld van werk en beroep.

Er is beperkte parkeergelegenheid bij de school. Aan de overkant van de weg, bij TMA, kan ook geparkeerd worden, daar is voldoende ruimte.

 

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.