Quest

Doe mee met de Revius Quest en maak kans op een setje superdikkevette Apple AirPods!

Zit je op de basisschool in groep 8, in Wijk bij Duurstede of een van de omliggende plaatsen? Dan kun je meedoen met een leuke opdrachtenfietstocht en meteen zien hoe je makkelijk en veilig naar Revius Wijk kunt fietsen!

De Quest, en nog veel meer informatie, staat ook in onze Open dag app, te downloaden voor Apple & Android, zie deze flyer.

Wat moet je doen om mee te doen? Lees de 5 stappen hieronder

1. Zoek je fiets, pomp de banden op en controleer je remmen, pak je mobieltje of camera en kies een knuffel als mascotte die op de foto mag!

2. Open hiernaast of in de app de Quest route die het meest in de buurt is van waar je woont.

Er zijn zes routes:

* Wijk bij Duurstede
* Leersum/Amerongen
* Cothen/Langbroek/Doorn
* Eck & Wiel/Rijswijk/Maurik
* Beusichem
* Werkhoven

Staat jouw woonplaats er niet bij? Zoek dan een startpunt dat het dichtstbij ligt!

3. Vraag toestemming aan je ouders! Of beter, neem ze mee op quest! Als zij het goed vinden, kun je meedoen, anders niet! En lees het reglement via de knop hiernaast.

4. Ga op Revius Quest en maak onderweg die fantastisch grappige foto’s van je mascotte. Houd je aan de verkeersregels!

5. Mail uiterlijk 2 december je foto’s naar reviusquest@reviuswijk.nl, vermeld de naam van je basisschool, je eigen naam, je woonplaats, de route die je hebt gefietst en klaar ben je! Gebruik wel een goed e-mailadres, zodat we je kunnen laten weten of je gewonnen hebt.

Uit alle complete en juiste inzendingen trekken we één winnaar, die krijgt een set Apple AirPods (3e generatie).

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.