Open lesmiddag verplaatst

30-10-2020
De open lesmiddag die op vrijdag 8 januari a.s. gepland staat, gaat helaas ook niet door. We verzetten de open lesmiddag naar vrijdag 29 januari 2021.

Update 17 december: vanwege de lockdown is de open lesmiddag wederom verzet. De nieuwe datum is vrijdag 29 januari a.s. van 13.00-14.50 uur.

 

Als je in groep 8 zit, is het natuurlijk heel belangrijk om een goede keus te kunnen maken voor de middelbare school die bij jou past. Een open lesmiddag kan daarbij helpen. We vinden het dan ook ontzettend jammer dat we nu nog niet kunnen laten zien wie Revius Wijk is. Hopelijk zien we jullie op 29 januari!

We denken dat het nu het beste is om de open lesmiddag te verschuiven omdat we geen risico willen nemen vanwege het coronavirus. De aantallen besmettingen zijn landelijk momenteel gigantisch. We worden elke dag gewezen op het in acht nemen van alle maatregelen. En zelfs met aanpassingen om ons programma coronaproof te maken, denken we dat we nu veiligheid boven alles moeten verkiezen.

Ook de VO-raad adviseert ons open (lesmid)dagen uit te stellen. We volgen dus dit advies op.
We hopen dat de situatie in januari verbeterd is waardoor we jullie wel kunnen ontvangen. Ook dan zullen we vanzelfsprekend nadenken over de beste manier waarop dit dan kan. Daarover zullen we jullie goed informeren. Houd hiervoor de pagina Overstap en kennismaking in de gaten.