Krokusactie leerplicht

18-02-2019
Op vrijdag 22 februari 2019, de laatste schooldag voor de Krokusvakantie, wordt zoals gebruikelijk door de leerplichtambtenaren de Krokusactie gehouden.

Dit betekent dat de leerplichtambtenaren in de regio Utrecht Zuidoost controleren op aanwezigheid van leerplichtigen op school. Bij afwezige leerlingen worden controles uitgevoerd. Dit gebeurt telefonisch of door een bezoek aan het huisadres.
In de gemeente Wijk bij Duurstede worden alle basisscholen bezocht en ook onze school krijgt bezoek van de leerplichtambtenaar, omdat dit schooljaar ook onze leerlingen naar school moeten. Er zijn dan ook extra leerplichtambtenaren beschikbaar om de controles uit te voeren.

Zowel alle scholen als de leerplichtambtenaren hopen met deze actie het aantal gevallen van ongeoorloofde afwezigheid te beperken.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.