In memoriam

02-12-2021
Vorige week dinsdag 23 november is onze oud-collega Gonneke van den Heuvel overleden. Ze was 66 jaar en pas sinds een maand officieel met pensioen.

Gonneke was enorm betrokken bij de school, wat zich uitte in haar verbinding met collega’s en leerlingen. Ze was iemand die kritisch maar opbouwend meedacht met alle mogelijke ontwikkelingen. Als teamvoorzitter en als nestor van haar sectie was ze voor velen een luisterend oor, voor leerlingen een fijne docente biologie en als tutor zorgzaam en liefdevol voor de aan haar toevertrouwde leerlingen. Ze was van grote waarde voor de ontwikkeling van het tweetalig onderwijs en de havo bovenbouw. We gaan haar missen, als collega, als persoon: ze was een dappere en moedige vrouw!

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.