Eeuwfeest!

29-06-2022
Heb je ook de digitale reclameborden in Wijk bij Duurstede gezien?

Dit najaar vieren we feest: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Gebruik de knop eeuwfeest om meer te lezen over dit boek.

Deze week begonnen we met reclame maken voor dit boek, misschien zag je de posters op de digitale reclameborden in de stad? Of volg je ons op Facebook of Instagram? Wil je een boek kopen, je kunt voorinschrijven, maar nóg leuker is het natuurlijk om het boek op zaterdag 1 oktober a.s. te kopen tijdens ons open huis. Echt iedereen is die dag welkom tussen 10.00-14.00 uur om ons kleurrijke gebouw te bezoeken, we presenteren die dag officieel het boek en in de hele school kun je stukjes geschiedenis over 100 jaar voortgezet onderwijs terugvinden.

We sluiten die dag af met een reünie/borrel. Daarvoor kun je je inschrijven via de knop eeuwfeest op de homepage. We zetten dan een lekker drankje en hapje voor je klaar! Graag tot ziens, wij hebben er al zin in!

Nog meer informatie op: Eeuwfeest – Revius Lyceum Wijk bij Duurstede (reviuswijk.nl)