Geslaagden 2020 halen cijferlijsten op

04-06-2020
Donderdag 4 juni 2020 is uitgeroepen tot landelijke feestdag voor alle geslaagden van schooljaar 2019-2020.

Het was een schooljaar met een compleet ander einde voor onze eindexamenleerlingen dan alle andere jaren. Dit keer vanwege corona geen centraal schriftelijk eindexamen. Wel werden de schoolexamens afgenomen.

Voor alle leerlingen was er vandaag een feestelijke momentje omdat zij hun cijferlijsten kwamen ophalen. In kleine groepjes meldden tl en havo leerlingen zich bij hun tutor en werden zij in het zonnetje gezet met een kort praatje, een bloem en iets lekkers.

Op dinsdag 7 juli is de officiële diploma-uitreiking. Dan is er tijd en gelegenheid om wat uitgebreider stil te staan bij het bereiken van deze mijlpaal. Uiteraard ook weer volgens de richtlijnen van het RIVM.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.