Geslaagden na CE3

10-06-2021
Onze leerlingen hebben het fantastisch gedaan! Na tijdvak 3 is op het vmbo 97,2% geslaagd en op de havo 95,2%. Gefeliciteerd allemaal!

Van de leerlingen die na het eerste tijdvak een volledig hebben afgelegd is op vmbo-t op dit moment 91% geslaagd en op de havo 89%.

De afgelopen anderhalf jaar indachtig, de lessen op afstand, de constant wisselende situatie: dat onze leerlingen tot deze prestaties zijn gekomen is absoluut een feestje waard. Waarbij de slingers natuurlijk ook voor de docenten zijn die hen hier in de afgelopen tijd doorheen hebben gesleept. Complimenten en felicitaties aan eenieder dus!

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.