Druk bezocht eeuwfeest

04-10-2022
Op 1 september 2022 bestond het voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede 100 jaar.

Dat was reden om een jubileumboek te maken: (M)ULO, Antonius Mavo, Revius Wijk. Dit boek werd op zaterdag 1 oktober officieel gepresenteerd door de redactie, bestaande uit, onder andere, (oud)-docenten en directeuren. Ook was er een open huis met expositie over 100 jaar onderwijs. Iedereen die belangstelling had kon tussen 10.00 en 14.00 uur binnenlopen en een kijkje nemen. Vanaf 14.00 uur was er een druk bezochte reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers, hier waren bijvoorbeeld oude klassenfoto’s te zien en die gaven aanleiding ‘nieuwe’ klassenfoto’s te maken. Verspreid over de dag waren er diverse muzikale optredens. Een dag om nog lang van na te genieten!

Leerlingen vierden op donderdag 29 september al feest met een optreden van Emma Heesters.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.