Chillroom geopend

05-12-2019
Op 5 december opende Sinterklaas tijdens zijn bezoek aan Revius Wijk de chillroom.

Na en tussen al het leren, maken van opdrachten, presentaties, filmpjes en andere zaken, willen de leerlingen van Revius Wijk ook weleens even chillen.

Dat kon al in onze aula, maar nu kan het ook in de chillroom, het oude lokaal 012. Samen met de Leerlingenraad is het voormalige lokaal ingericht met banken, zitzakken, tafels en stoelen. Om gewoon even relaxed te kunnen zitten, een boek te lezen of een spelletje te spelen. Om daarna weer fris aan de slag te kunnen!

De inrichting is betaald vanuit het vuurwerkgeld dat de gemeente na afgelopen jaarwisseling beschikbaar stelde aan de Leerlingenraad.

Leerlingen Joyce, Merine en Pieter mogen binnenkort een muur met graffiti versieren om de ruimte een eigentijdse uitstraling te geven.

JubileumboekSint- of Kersttip!

September 2022: 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk bij Duurstede. Ter ere van deze mijlpaal schrijft Philip Korff de Gidts, oud-docent economie, samen met vele anderen een prachtig jubileumboek. Je hebt nu de kans om dit prachtige boek in bezit te krijgen! OP = OP!

Te koop bij boekhandels Pettinga en Nieskens in Wijk bij Duurstede. Wil je liever online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan ook via onderstaande knop.