Welkom op de website van Revius Wijk


Het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede is een school voor vmbo, havo, (tweetalig) Atheneum en (tweetalig) Gymnasium.


Wij kunnen toponderwijs geven doordat we in onze leerhuizen aan elke leerling aandacht geven, staan voor duidelijke uitleg en duidelijke regels. Bovendien hebben wij in toenemende mate de mogelijkheid om in de leerhuizen onderwijs op maat te verzorgen, zeker nu we met de iPad als leermiddel het onderwijs zowel goed als aantrekkelijk maken. De  leerlingen kunnen zich op hun eigen wijze ontwikkelen.

We bieden onze leerlingen, naast toponderwijs, ook een prachtige schooltijd. Onze kleinschalige leerhuizen zijn een fijne omgeving voor de leerling waar veel leerzame en leuke activiteiten worden georganiseerd.  De medewerkers die in het leerhuis werken kennen elke leerling heel goed. Zij zorgen voor een goede sfeer waarbinnen de leerlingen zich kunnen ontplooien tot sociaalvaardige en verantwoordelijke jongvolwassenen.

Op school hebben we veel buitenschoolse activiteiten, zoals extra sport op woensdag en vrijdag en een bijzondere maatschappelijke stage. Een actieve leerlingenraad organiseert fantastische evenementen, zoals het Sinterklaasfeest en een talentenjacht.

Op deze site vindt u meer informatie over Revius Wijk. Ook kunt u filmpjes bekijken over o.a. het werken in leerhuizen en het gebruik van iPads.

Sven Baijens
directeur
 

 

 


Ga terug
Mijn
Revius
Login