Welkom op de website van Revius Wijk

Het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede is een school voor vmbo, havo, (tweetalig) atheneum en (tweetalig) gymnasium.

LEESVERDER>
Persbericht Algemeen Dagblad
Directeur Sven Baijens, fris op de racefiets naar het Revius in Wijk

Op Revius Wijk in Wijk bij Duurstede waait een frissere wind sinds Sven Baijens aan het roer staat. We mogen best wat trotser zijn op wat we doen. Leerlingen verdrinken niet bij ons. Ze voelen zich op hun gemak.” Klik hier voor het hele artikel.

 

Revius Wijk steunt Serious Request

Serious Request staat dit jaar in het teken van de hereniging van ouders en kinderen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Op donderdag 21 december a.s. zal Revius Wijk zich inzetten voor Serious Request met o.a. een sponsorloop en kerstmarkt.

LEESVERDER>
Tto informatieavond

Op dinsdag 9 januari a.s. organiseren wij van 19.00-20.30 uur een voorlichtingsavond tweetalig onderwijs (tto) voor nieuwe brugklasleerlingen en hun ouders.

Jullie zijn van harte welkom!

Open avond

Op woensdag 17 januari 2018 staan onze deuren wagenwijd open om jullie, aanstaande brugklassers, en natuurlijk ook jullie ouders onze mooie school te laten zien.

 

Voor jou, groep 8 leerling, is er op de open avond gelegenheid om de school te zien, veel te beleven en veel vragen te stellen. We hebben ook een speciale pagina binnen  onze site. Op deze pagina (link naar pagina groep 8) kun je lezen over onze school en een aantal filmpjes bekijken.

 

Voor u als ouders is onze open avond een goed moment om te ervaren wat voor een school Revius Wijk. U kunt zien hoe in onze leerhuizen, ‘schooltjes in de school’,  een fijne, kleinschalige omgeving creëren. We zorgen voor een goede sfeer waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot sociaalvaardige en verantwoordelijke jongvolwassenen. We staan dichtbij onze leerlingen, kennen hen en proberen het onderwijs zoveel mogelijk aan te laten sluiten op hun behoeften. We gebruiken de iPad als extra middel om lessen aantrekkelijk en interactief te maken. Tijdens de open avond kunt ook ervaren hoe we iPad gebruiken, door een korte iPadles bij te wonen.

 

17 januari a.s. staan al onze medewerkers van Revius Wijk klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Zit je nu in groep 7, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Aanmelden bezoek Revius Wijk onder schooltijd
Voor ouders/verzorgers van een leerling in groep 8 in Wijk bij Duurstede e.o.

Uw kind gaat het komend schooljaar naar het voortgezet onderwijs. Samen met uw kind zult u de komende tijd een keuze gaan maken voor één van de scholen in de regio. Op Revius Wijk werken wij in leerhuizen. Heeft u als ouder nog geen kind op Revius Wijk en heeft u geen duidelijk beeld hoe het onderwijs in leerhuizen vorm krijgt, dan willen wij u graag de mogelijkheid bieden van een kort bezoek aan onze school.

LEESVERDER>

Klik hier voor het nieuwsarchief.

Mijn
Revius
Login