Talent Droom Eerste stap

07-02-2019
Ben je tussen de 16 en 27 jaar oud? Zoek je een baan? Wil je graag studeren of heb je eigenlijk alleen een CV nodig? Dat kan allemaal!

Kom het ontdekken op donderdag 21 februari 2019 van 19.00- 21.00 uur in het Revius op de Remus 4 in Wijk bij Duurstede. Neem de regie in handen en investeer in je eigen toekomst. Ouders en verzorgers zijn natuurlijk ook welkom.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente, het Jongerenwerk van Stichting Binding en de Regionale Sociale Dienst.

Hulp richting opleiding of werk door ervaringsdeskundigen

Tijdens deze bijeenkomst kun je je CV maken of een  professionele foto laten maken of reageren op vacatures. Ook kun je in kleine workshops ingaan op vragen als ‘Wat wil ik? ‘Wat kan ik?’ Wat moet ik? en ‘Hoe bereik ik mijn doel?’.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan of gestopt met je studie en heb je een tussenjaar en weet je niet wat je daarna wilt gaan doen? Dan is deze avond echt iets voor jou. Door met elkaar in gesprek te gaan onder begeleiding van ervaringsdeskundigen word je geholpen om een volgende stap te zetten richting opleiding of werk. Dit is natuurlijk niet in één avond te regelen. Daarom is dit een startmoment om verder aan de slag te gaan. Je kunt hiervoor eenvoudig afspraken maken met de mensen die deze avond begeleiden.

Laat je informeren en inspireren tijdens de bijeenkomst op 21 februari

Je kunt meer lezen over het event op: facebook.com/jongerenwijk.

Heb je nog vragen dan kun je die stellen via de app van Eno Middelham: 06 3426 3864.